среда, 16 июля 2014 г.

Multiple rocket launchers "Grad" shell Ukraine from the territory of Russia. VIDEO, google map coordinates


Here is the video shot by locals, of the shooting of the Ukrainian territory from Russia, with multiple rocket launchers, carried out in the evening of 16 July 2014, in the village of Gukovo, Russia.

Video of Russian army shooting Ukrainian territory from multiple rocket launchers:





Links to these videos on youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=fzdlhazOk-0
https://www.youtube.com/watch?v=Lik4CmltOhM

Location:

Here is the map of the location, place where authors of the video were located http://i.imgur.com/82WkKDr.jpg
Place where people recording were http://i.imgur.com/4FPTuJc.jpg 

Coordinates  

Please share it with the world! 



2 комментария:

  1. Моє свідчення Привіт усім. Я тут, щоб засвідчити, як я отримав свою позику у містера Бенджаміна після того, як я кілька разів звертався до різних позикодавців, які обіцяли допомогти, але вони ніколи не видавали мені позику. Поки мій друг не познайомив мене з містером Бенджаміном Лі, пообіцяв мені допомогти, і справді він зробив, як і обіцяв, без жодних затримок. позику і змінив моє переконання. Я не знаю, чи потребуєте Ви якимось чином справжньої та термінової позики, будь ласка, зв’яжіться з паном Бенджаміном через WhatsApp + 1-989-394-3740 та його електронну адресу: 247officedept@gmail.com дякую.

    ОтветитьУдалить
  2. Моє свідчення Привіт усім. Я тут, щоб засвідчити, як я отримав свою позику у містера Бенджаміна після того, як я кілька разів звертався до різних позикодавців, які обіцяли допомогти, але вони ніколи не видавали мені позику. Поки мій друг не познайомив мене з містером Бенджаміном Лі, пообіцяв мені допомогти, і справді він зробив, як і обіцяв, без жодних затримок. позику і змінив моє переконання. Я не знаю, чи потребуєте Ви якимось чином справжньої та термінової позики, будь ласка, зв’яжіться з паном Бенджаміном через WhatsApp + 1-989-394-3740 та його електронну адресу: 247officedept@gmail.com дякую.

    ОтветитьУдалить